Ținute ceremoniale pentru fete

Rochii de domnișoară de onoare, fuste care se întorc, accesorii poetice, spirit Couture ...
Jacadi pune fetițele în centrul atenției, astfel încât totul să fie perfect în Ziua Z...

Ținute ceremoniale pentru băieți

Jachete de costum, cămăși albe, pantaloni, pantaloni scurți din in, influențe retro ...
Pentru băieții plini de viață, Jacadi infuzează câteva note colorate în colecția sa elegantă.

Pantofi de ceremonie pentru fete și băieți

Pantofi Charles IX din piele, pantofi lăcuiți, sandale de petrecere ... pentru fete, pantofii de vară chiar vor să danseze! Pentru băieți, bascheții plini de culoare, mocasinii de marinar și pantofii derby de oraș conferă un ritm tonic aspectului formal.

Botez

Rochii, bluze, chiloței bufanți ... Pentru ținutele de botez, Jacadi a ales albul, perfect pentru a exprima prospețimea și gingășia acestei zile minunate.

Accesoriile

Coroane de flori, curele drăguțe, cravate pentru bebeluși, papioane pentru băieți ... există un accesoriu pentru fiecare aspect ceremonial, un adevărat semn de sărbătoare pentru tineri și bătrâni!

Know-how-ul

Jacadi nu doar îmbracă copiii de la 0 la 12 ani, ci îți împărtășește momentele de fericire, de-a lungul timpului, mereu cu același spirit: eleganță în ținută, tandrețe în culori, moliciune în materiale. Fiecare colecție este imaginată, proiectată și realizată în atelierele noastre pariziene. Astfel, casa Jacadi perpetuează moștenirea couturieră franceză: tăieturile sunt perfecte, țesăturile sunt atent selectate, finisajele sunt rafinate și confortul copiilor ne-a ghidat creațiile originale din 1976 ...